1 2 3 4 ... 6 »
Kaupallinen yhteistyö

Ra­vin­to­la Sa­vi­la, Ra­vin­to­la Pulu

”Tärkeintä meille on se, että asiakas saa keskittyä juhliin ilman turhaa stressiä”, toteaa West Coast Seaservicen matkailu- ja ravintolatoimenjohtaja Stella Nordlund.

”Tärkeintä meille on se, että asiakas saa keskittyä juhliin ilman turhaa stressiä”, toteaa West Coast Seaservicen matkailu- ja ravintolatoimenjohtaja Stella Nordlund.

Ihanteelliset puitteet tilaisuudelle kuin tilaisuudelle

Kaupallinen yhteistyö

Hy­vin­voin­ti­cen­ter

Yrjönkadulla torin laidalla toimivassa Hyvinvointicenterissa työskentelee useita eri alan ammattilaisia, ja kuvassa osa heistä. Keskuksen perustaja on Mirja Lamberg (keskellä).

Yrjönkadulla torin laidalla toimivassa Hyvinvointicenterissa työskentelee useita eri alan ammattilaisia, ja kuvassa osa heistä. Keskuksen perustaja on Mirja Lamberg (keskellä).

Tiia Jokisalo

Kaksikymmentä vuotta porilaisten hyvinvoinnin tukena

Kaupallinen yhteistyö

Me­di­po­ri

Eeva-Maija Alvio-Bedretdin on yksi Mediporin yleis- ja työterveyslääkäreistä.

Eeva-Maija Alvio-Bedretdin on yksi Mediporin yleis- ja työterveyslääkäreistä.

Tiia Jokisalo

Mediporin työterveyshuolto tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kaupallinen yhteistyö

2 Kun­dia Bur­gers & Fries

2 Kundia Burgers & Fries -ravintolan käyttämät raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja, kertoo ravintolan perustaja ja omistaja Juha Keskitalo.

2 Kundia Burgers & Fries -ravintolan käyttämät raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja, kertoo ravintolan perustaja ja omistaja Juha Keskitalo.

”Artesaanikädenjälki erottaa ketjuham­pu­ri­laisista”

Kaupallinen yhteistyö

Ra­vin­to­la Kap­tee­nin Huo­ne

”Pikkujouluja varataan vilkkaasti tällä hetkellä”, kertoo Hovin omistaja Iiro Ignatius.

”Pikkujouluja varataan vilkkaasti tällä hetkellä”, kertoo Hovin omistaja Iiro Ignatius.

Hiiligrillistä savun makua

Kaupallinen yhteistyö

Bra­vi­da

Bravida Satakunnan talotekniikkayksikön päällikö Nina Mäkinen ja teollisuuden palveluista, huollosta ja asennuksista vastaava Toni Salonen toivottavat tervetulleeksi vanhan tutun asiakaskunnan.

Bravida Satakunnan talotekniikkayksikön päällikö Nina Mäkinen ja teollisuuden palveluista, huollosta ja asennuksista vastaava Toni Salonen toivottavat tervetulleeksi vanhan tutun asiakaskunnan.

Bravida palvelee talonomistajia ja taloyhtiöitä tuttuun tapaan

Kaupallinen yhteistyö

Ra­vin­to­la Kal­lio

Ravintola Kallio viettää joulukuussa 10-vuotisjuhliaan. ”Juhlien suunnittelu on jo vauhdissa ja niihin panostetaan”, lupaa yrittäjä Karri Laakso.

Ravintola Kallio viettää joulukuussa 10-vuotisjuhliaan. ”Juhlien suunnittelu on jo vauhdissa ja niihin panostetaan”, lupaa yrittäjä Karri Laakso.

Koko kansan kuppila ja yökerho

Kaupallinen yhteistyö

Win­No­va

WinNovalla opiskelu räätälöidään omiin tarpeisiin. Se voi tarkoittaa kokonaista uutta tutkintoa tai vain sen yhtä osasta.

WinNovalla opiskelu räätälöidään omiin tarpeisiin. Se voi tarkoittaa kokonaista uutta tutkintoa tai vain sen yhtä osasta.

Edessä uusia työmahdollisuuksia – osatutkinto vie perille

Kaupallinen yhteistyö

Ra­vin­to­la Syd­vest

”Ravintola Sydvestissä haluamme luoda lämpimän ja hyväntuulisen fiiliksen, kuin sinut olisi toivotettu tervetulleeksi jonkun kotiin syömään”, toteaa yrittäjä-keittiömestari Eppu Sjöblom.

”Ravintola Sydvestissä haluamme luoda lämpimän ja hyväntuulisen fiiliksen, kuin sinut olisi toivotettu tervetulleeksi jonkun kotiin syömään”, toteaa yrittäjä-keittiömestari Eppu Sjöblom.

Sarita Pirhonen

Kurkkudrinkit ja tartaria kiitos!

Kaupallinen yhteistyö

Ra­vin­to­la Ka­la­to­ri

Ravintola Kalatorin viinivalikoima on laaja, ja asiantunteva henkilökunta osaa opastaa oikean viinin valinnassa. Ruokalistalla on tällä hetkellä muun muassa kesäisen skandinaavisia makuja, kertoo yrittäjä Jari Salli.

Ravintola Kalatorin viinivalikoima on laaja, ja asiantunteva henkilökunta osaa opastaa oikean viinin valinnassa. Ruokalistalla on tällä hetkellä muun muassa kesäisen skandinaavisia makuja, kertoo yrittäjä Jari Salli.

Tuttua ja vähän erikoisempaakin

Kaupallinen yhteistyö

Fres­Co Kus­taan Kei­das

Kustaan Keidas: FresCo Ravintolat -yrittäjäperheen tytär Maiju Nuttunen (vas.), ravintolavastaava Johanna Mäkipere ja yrittäjät Seija Aronen ja Seppo Aronen toivottavat kaikki tervetulleeksi Kustaan Keitaan herkullisten patojen ääreen.

Kustaan Keidas: FresCo Ravintolat -yrittäjäperheen tytär Maiju Nuttunen (vas.), ravintolavastaava Johanna Mäkipere ja yrittäjät Seija Aronen ja Seppo Aronen toivottavat kaikki tervetulleeksi Kustaan Keitaan herkullisten patojen ääreen.

FresCo-lounasta saa nyt myös Laitilasta

Kaupallinen yhteistyö

Kult­tuu­ri­kup­pi­la Brum­mi

”Musiikkia, jota tehdään kynä kädessä”

1 2 3 4 ... 6 »