NÄKÖISLEHDET
Etusivu
Uutiset
Tapahtumat
Lehdet
RAUMAN SEUTU
MIELIPITEET
LEHDET
URHEILU
AJASSA
MIELIPIDE
KILPAILUT
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
TYÖPAIKAT
NÄKÖISLEHTI
UUSIMMAT
LUETUIMMAT
YHTEYSTIEDOT
MEDIAMYYNTI
RIVI-ILMOITUS
JÄRJESTÖPALSTA
LÄHETÄ JUTTUVINKKI
LÄHETÄ PALAUTETTA
LÄHETÄ MIELIPIDE
FresCo Ravintolat
Jouluruokatilauksia otetaan juuri nyt vastaan FresCo Ravintoloiden nettisivuilla ja yrityksen kaikissa toimipisteissä, muistuttavat FresCo Ravintoloiden omistajaperheeseen kuuluva Laura Avikainen (vas.) ja ravintolatoimen päällikkö Sanna Broman.
Kulttuurikuppila Brummi
”Brummin kevään ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan marraskuun loppuun mennessä. Ensi vuoden Auringonlaskun Festivaalin Early Bird -liput tulevat myyntiin jo ennen joulua” kertoo Brummin isäntä Markku Pekonen.
Porin Kellari
Porin Kellarin tilat Itsenäisyydenkadulla alkavat olla valmiita asiakkaita varten, avajaisia vietetään 1. marraskuuta. Heidi ja Tero Airaksinen haluavat tilojen erottautuvan avaruudella, siisteydellä ja raikkaalla värimaailmalla.
Tiia Jokisalo
Ravintola Sydvest
”Marras-joulukuussa on tavallisen lounaan ohella tarjolla kolmen ruokalajin pikkujoululounas” kertoo ravintola Sydvestin yrittäjä-keittiömestari Eppu Sjöblom.
Sarita Pirhonen
Ravintola Kapteeninhuone
”Kaikki syksyn menun annokset ovat huolella suunniteltuja kokonaisuuksia, joissa on huomioitu sesonki ja satokausi” kertoo Ravintola Kapteeninhuoneen keittiömestari Mikko Peltola.
Ravintola Kalatori
Ravintola Kalatorin keittiömestari Eero Viinikkala ammentaa inspiraatiota työhönsä muun muassa alan kirjallisuudesta, televisio-ohjelmista ja nykyään totta kai myös sosiaalisesta mediasta.
Terveystalo
”Sunnuntaiaukioloajoille on selvästi kysyntää” toteaa Terveystalon Lounais-Suomen alueen vastaava lääkäri Aki Äijälä.
WinNova
Asiakkuusvastaavat Lena Girs Kalske ja Jori Saine sekä työelämäpapalveluiden johtaja Teija Harju muistuttavat, että yritysyhteistyö kuuluu vahvasti WinNovan arkeen.
Satakunnan hyvinvointialue
Kankaanpääläinen Nina Uusitalo pitää tärkeänä, että sähköistyvässä ajassa inhimillistä yhteyttä vaalitaan jatkossakin eli tarvittaessa palveluita saa myös kasvotusten.
Pancho Villa
”Kortteliliiga-kampanjan aikana lahjoitamme jokaisesta myydystä Kortteliliiga-burgerista yhden euron Pallo-Iirot P2016 -kummijoukkueemme kassaan” kertoo Rauman Pancho Villan yrittäjä Ville Salmi.
Korsi-säätiö
Korsi-Säätiön toimitusjohtaja Matti Saustila oli riemuissaan liukumäessä. Pallo-Iirojen harrastekoordinaattori Henni Tukiainen tsemppasi.
Deniss kebab & pizza
Deniss Kebab on perustettu vuonna 1992, ja se oli tuolloin Rauman ensimmäinen kebabpaikka. Mehmet Cetin on luotsannut yritystä vuodesta 1996.