Rau­man­me­ren Ju­han­nus -fes­ti­vaa­li jär­jes­te­tään Otan­lah­des­sa 20.–22.6. Ta­pah­tu­ma ai­heut­taa muu­tok­sia Otan alu­een lii­ken­ne­jär­jes­te­lyi­hin. Ti­la­päi­set jär­jes­te­lyt pu­re­taan sun­nun­tai­na 23.6. klo 20 men­nes­sä.

Su­vi­tie on sul­jet­tu vä­lil­lä Otan­tie-Po­ro­hol­man­tie. Tie ava­taan lii­ken­teel­le sun­nun­tai­na 23.6. klo 20.

Hei­näs­ten­ka­tu sul­je­taan Aar­nen­po­lun ris­teyk­ses­tä ja Kas­kis­ten­ka­tu Pi­des­luo­don­ka­dun ris­teyk­ses­tä. Tiet ovat sul­jet­tui­na lii­ken­teel­tä kes­ki­vii­kos­ta 19.6. klo 22 al­ka­en sun­nun­tai­hin 23.6. klo 18 as­ti.

Ur­hei­lu­ka­tu on sul­jet­tu ylei­sel­tä lii­ken­teel­tä vä­lil­lä Rau­man­me­ren­ka­tu-Po­ro­hol­man­tie. Po­ro­hol­man­tie sul­je­taan vä­lil­lä Ur­hei­lu­ka­tu-Ka­las­ta­jan­tie. Po­ro­hol­man asi­ak­kai­den ja Rau­man­me­ren Ju­han­nuk­sen ka­ra­vaa­ni- ja telt­ta­lei­rin­nän ajot sal­li­taan. Tiet ovat sul­jet­tui­na kes­ki­vii­kos­ta 19.6. klo 22 al­ka­en sun­nun­tai­hin 23.6. klo 18 as­ti.

Otan­tie sul­je­taan lii­ken­teel­tä Suo­ka­rin­ka­dun ris­teyk­sen ja Su­vi­tien ris­teyk­sen vä­lil­tä. Su­vi­tie sul­je­taan ke­sä­te­at­te­rin­ris­teyk­seen as­ti. Ta­lo­jen asuk­kai­den, Rau­man­me­ren Ju­han­nus -ta­pah­tu­man lei­rin­nän ja maa­ui­ma­lan asi­ak­kai­den ajot sal­li­taan. Tiet ovat sul­jet­tui­na kes­ki­vii­kos­ta 19.6. klo 22 al­ka­en sun­nun­tai­hin 23.6. klo 18 as­ti.

Rau­man­me­ren­ka­tu muu­te­taan yk­si­suun­tai­sek­si Otan kier­to­liit­ty­män ja Ur­hei­lu­ka­dun vä­lil­lä.

Py­sä­köin­ti­kiel­lot ase­te­taan Rau­han­ka­dul­le, Saa­ris­to­ka­dul­le, Ur­hei­lu­ka­dul­le, Pur­si­ka­dul­le, Rau­man­me­ren­ka­dul­le ja Pyyn­pään­ka­dul­le.

Ur­hei­lu­ka­tu 3:n ja Ur­hei­lu­ka­tu 5:n vä­lis­sä ole­va park­ki­a­lue sul­je­taan ylei­sel­tä käy­töl­tä. Asu­kas­py­sä­köin­ti sal­li­taan. Asuk­kail­le ja­e­taan asu­kas­py­sä­köin­tiin oi­keut­ta­vat park­ki­la­put. Vain asuk­kail­le tar­koi­tet­tu py­sä­köin­ti on voi­mas­sa kes­ki­vii­kos­ta 19.6. klo 16 al­ka­en sun­nun­tai­hin 23.6. klo 16 as­ti.

Rau­man­me­ren­ka­dul­la per­he­tu­ki­kes­kuk­sen vie­res­sä, Rau­man­me­ren­ka­tu 17 vas­ta­pää­tä ole­va park­ki­a­lue ra­joi­te­taan vain Rau­man­me­ren Ju­han­nuk­sen ja per­he­tu­ki­kes­kuk­sen hen­ki­lö­kun­nan käyt­töön. Ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jä ja­kaa alu­een käyt­töön oi­keut­ta­vat park­ki­lu­vat. Ra­joi­tet­tu py­sä­köin­ti on voi­mas­sa kes­ki­vii­kos­ta 19.6. klo 16 al­ka­en sun­nun­tai­hin 23.6. klo 16 as­ti.