Uu­tis­Rau­ma

K-Rau­ta Pie­tar­saa­ri saa uu­det kaup­pi­aat Os­si ja Ire­ne El­lä­jo­es­ta. El­lä­jo­et jat­ka­vat kaup­pi­ai­na myös K-Su­per­mar­ket Ros­ma­rii­nis­sa Rau­mal­la. Rau­ta­kaup­paan laa­jen­ta­vat kaup­pi­aat lu­paa­vat tar­jo­ta Pie­tar­saa­res­sa paik­ka­kun­nan nä­köi­sen rau­ta­kau­pan tuo­te­va­li­koi­man.

Ire­ne El­lä­jo­en kaup­pi­a­su­ra al­koi vuon­na 2011 K-Mar­ket Herk­ku­sa­ta­mas­sa Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa, min­kä jäl­keen hän siir­tyi Rau­man K-Su­per­mar­ket Ros­ma­rii­nin kaup­pi­aak­si. Os­si El­lä­jo­ki tuli mu­kaan kaup­pi­aak­si Ros­ma­rii­niin.

Kah­den kau­pan kaup­pi­ai­na El­lä­jo­et yh­dis­tä­vät nyt kak­si lii­ke­toi­min­taa: Os­sil­la on pää­vas­tuu rau­ta­kau­pas­ta ja Ire­nel­lä ruo­ka­kau­pas­ta, vaik­ka mo­lem­mat toi­mi­vat kaup­pi­ai­na niin Pie­tar­saa­res­sa kuin Rau­mal­la.

Ruo­ka- ja rau­ta­kaup­piu­u­den yh­dis­tä­vät El­lä­jo­et ovat tuo­neet myös jäl­ki­kas­vun­sa kaup­paan. Uus­per­hees­sä on yh­teen­sä seit­se­män las­ta, ja osa van­him­mis­ta lap­sis­ta on jo töis­sä K-Su­per­mar­ket Ros­ma­rii­nis­sa.

Kak­si pie­nin­tä las­ta ovat pian syn­ty­män­sä jäl­keen viet­tä­neet päi­vät kaup­pi­as­van­hem­pien­sa mu­ka­na kau­pas­sa, ja El­lä­jo­kien nuo­rim­mat lap­set tul­laan nä­ke­mään sään­nöl­li­ses­ti myös K-Rau­ta Pie­tar­saa­res­sa.

– K-Su­per­mar­ket Ros­ma­rii­nis­sa asi­ak­kaat ovat jo niin tot­tu­nei­ta per­heem­me pie­niin, et­tä jos hei­tä ei näy, pik­ku­kaup­pi­ai­den pe­rään jo ky­sel­lään, El­lä­jo­et ker­to­vat.