Toi­mit­ta­ja­ka­ve­ruk­set Ris­to Lei­no ja Jan­ne Ran­ta­nen pyy­si­vät Rau­map­lus­san vii­kon vie­raak­si Pal­lo-Ii­ro­jen toi­min­nan­joh­ta­ja Jan­ne Koi­vis­ton. Rau­man fu­tik­sen lip­pu­lai­vas­ta siis enim­mäk­seen pu­hut­tiin.

Koi­vis­to sa­noi ole­van­sa "jopa ai­ka yl­peä" Pal­lo-Ii­ro­jen lu­vuis­ta. Vii­me vuon­na seu­ral­la oli 961 re­kis­te­röi­tyä pe­laa­jaa ja yli 200 seu­ra­toi­mi­jaa. Kun pääl­le vie­lä las­ke­taan Ii­ro­lan­dia ja muut, niin Ii­ro­jen toi­min­ta kos­ket­taa sään­nöl­li­ses­ti tu­han­sia ih­mi­siä Rau­man seu­dul­la.

Edus­tus­jouk­ku­ei­den kau­si al­kaa rei­lun kuu­kau­den pääs­tä. Sitä en­nen Huuh­ka­jil­la on ti­lai­suus na­pa­ta paik­ka EM-ki­sois­sa. Koi­vis­ton mie­les­tä Suo­mel­la on re­a­lis­ti­nen mah­dol­li­suus pääs­tä tois­ta ker­taa lop­pu­tur­nauk­seen.

Po­li­tiik­kaa ei voi­tu si­vuut­taa, sil­lä Koi­vis­tol­la on ikäi­sek­seen pit­kä ko­ke­mus Rau­man päät­tä­vis­tä eli­mis­tä. Hän on ko­koo­muk­sen pai­kal­lis­jär­jes­tön pu­heen­joh­ta­ja.

Rau­map­lus-pod­cas­tin jak­so on kuun­nel­ta­vis­sa Spo­ti­fy-pal­ve­lus­sa täs­tä lin­kis­tä.