Pa­ket­ti­pis­te on avan­nut ul­ko­au­to­maa­tin ABC Kor­te­lan edus­tal­le Rau­mal­la. Pa­ket­ti­pis­teen yh­teis­käyt­töi­siin au­to­maat­tei­hin pa­ket­te­ja toi­mit­ta­vat Pa­ket­ti­pis­teen li­säk­si Mat­ka­huol­to, Post­Nord, DHL Exp­ress, DB Schen­ker ja GLS. Au­to­maa­til­ta voi pa­ket­tien nou­don ja pa­lau­tus­ten li­säk­si lä­het­tää val­miik­si mak­set­tu­ja pa­ket­te­ja.

Ul­ko­au­to­maa­teil­la asi­oin­ti on­nis­tuu vuo­ro­kau­den ym­pä­ri nou­to­koo­dil­la. Uu­det si­joi­tus­mah­dol­li­suu­det hel­pot­ta­vat au­to­maa­teil­la asi­oin­tia ku­lut­ta­jan va­lit­se­ma­na ai­ka­na. Pa­ket­ti­pis­teen ke­hit­tä­mäs­sä jär­jes­tel­mäs­sä on huo­mi­oi­tu mah­dol­li­suus va­li­ta pa­ke­til­le so­pi­va nou­to­kor­keus.

Pa­ket­ti­pis­teen au­to­maa­tit ovat Leh­ti­pis­te Oy:n omis­ta­mia yh­teis­käyt­töi­siä pa­ket­ti­au­to­maat­te­ja, jot­ka si­jait­se­vat päi­vit­täis­ta­va­ra­kaup­po­jen ja kaup­pa­kes­kus­ten yh­tey­des­sä. En­sim­mäi­set ulos si­joi­te­tut au­to­maa­tit si­jait­se­vat Rau­man li­säk­si Loh­jal­la, Vih­dis­sä ja Hel­sin­gis­sä. Ke­sän lop­puun men­nes­sä ul­ko­au­to­maat­te­ja on si­joi­tet­tu­na yli 30 paik­ka­kun­nal­le.