Uu­tis­Rau­ma

Jo nel­jä­kym­men­tä vuot­ta toi­mi­nut rau­ma­lai­nen LVI-alan yri­tys Vesi-Vasa Oy siir­tyy osak­si poh­jois­mais­ta kon­ser­nia ja Bra­vi­da Fin­lan­din omis­tuk­seen. Yri­tys­kaup­pa as­tuu voi­maan ar­vi­ol­ta ke­sä­kuus­sa 2024

Bra­vi­da laa­jen­taa yri­ty­sos­tol­la LVI-ta­lo­tek­nii­kan, te­ol­li­suus­put­kis­to­jen ja sam­mu­tus­lait­teis­to­jen tar­jon­taan­sa Sa­ta­kun­nan alu­eel­la. Vesi-Va­sal­la on noin 40 työn­te­ki­jää ja sen lii­ke­vaih­to on noin 10 mil­joo­naa eu­roa.

Vesi-Vasa on vuon­na 1984 pe­rus­tet­tu LVI-alan yri­tys, joka te­kee LVI-ta­lo­tek­nii­kan, te­ol­li­suus­put­kis­to­jen ja sam­mu­tus­lait­tei­den asen­nuk­sia, huol­toa ja kun­nos­sa­pi­to­töi­tä. Yri­tys to­teut­taa vas­tuul­li­ses­ti niin pie­niä kuin suu­rem­pi­a­kin LVI-töi­tä oma­ko­ti­ta­lois­ta te­ol­li­suu­den hank­kei­siin. Yri­tyk­sel­lä on vah­va ja­lan­si­ja mm. Ol­ki­luo­don ydin­voi­ma­lai­tok­sil­la.

– Kas­va­va lii­ke­toi­min­ta ja muut­tu­va toi­min­ta­ym­pä­ris­tö vaa­ti­vat tu­le­vai­suu­des­sa vah­vaa osaa­mis­ta toi­mi­a­lal­ta ja osa­na Bra­vi­daa pys­tym­me vas­taa­maan näi­hin vaa­ti­muk­siin. Voim­me jat­kos­sa pal­vel­la asi­ak­kai­tam­me en­tis­tä­kin pa­rem­min ja ol­la eri­no­mai­nen työ­nan­ta­ja am­mat­ti­tai­toi­sel­le ja luo­tet­ta­val­le hen­ki­lö­kun­nal­lem­me, sa­noo Vesi-Vasa Oy:n toi­mi­tus­joh­ta­ja Jani Vai­nio.

Bra­vi­dan juu­ret juon­ta­vat sa­dan vuo­den taak­se Ruot­siin, mut­ta ny­kyi­nen Bra­vi­da on pe­rus­tet­tu vuon­na 2000. Yri­tyk­sel­lä on toi­min­taa Ruot­sis­sa, Nor­jas­sa, Tans­kas­sa ja Suo­mes­sa. Bra­vi­da Fin­lan­din lii­ke­vaih­to vuon­na 2023 oli 140 mil­joo­naa eu­roa. No­pe­as­ti laa­jen­tu­neel­le Bra­vi­dal­le tämä on kah­dek­sas­tois­ta yri­tys-/lii­ke­toi­min­ta­os­to Suo­mes­sa.

– Olem­me erit­täin iloi­sia, et­tä saam­me yri­tys­kau­pan myö­tä osaa­mis­ta niin ta­lo­tek­nii­kan kuin te­ol­li­suu­den tar­pei­siin myös Sa­ta­kun­nan alu­eel­la. Yri­tys­kaup­pa tu­kee stra­te­gi­aam­me laa­jen­tua alu­eel­li­ses­ti Suo­mes­sa ja sa­mal­la se vah­vis­taa asi­a­kas­tar­jo­a­maam­me. Toi­vo­tan Vesi-Vasa Oy:n asi­an­tun­te­van hen­ki­lös­tön läm­pi­mäs­ti ter­ve­tul­leek­si Bra­vi­dal­le, sa­noo Mar­ko Ho­lo­pai­nen, Bra­vi­da Fin­lan­din toi­mi­tus­joh­ta­ja.