Vältä turhaa stressiä ja keskity olennaiseen
Mitäpä jos tänä jouluna keskittyisit muutamaan jouluruokabravuuriisi, ja antaisit FresCo Ravintoloiden hoitaa loput? Jouluruokatilauksia otetaan juuri nyt vastaan niin yrityksen nettisivuilla kuin kaikissa sen toimipaikoissakin. Tilausten viimeinen jättöaika on 16.12.
Jotta ei tarvitsisi ostaa niin sanotusti sikaa säkissä, voi FresCon jouluherkkuja maistella ensin pikkujoululounaan merkeissä kahvila-ravintola Satamanportissa perjantaina 21.11. tai ravintola Knuutinpojassa kaupungintalolla perjantaina 28.11.
– Pikkujoululounaalla voi normilounaan hinnalla maistella vaikkapa meidän suosittuja joululaatikoitamme, vinkkaa FresCo Ravintoloiden omistajaperheeseen kuuluva Laura Avikainen.
FresCon perinteistä laajempaa joululounasta pääsee nauttimaan puolestaan joulua edeltävällä viikolla teatteriravintola Ankkurissa.
Tasokas joululounas tai työpaikalla järjestettävä joulupuurohetki käyvät mainiosti myös joulumuistamisesta, sillä moni arvostaa hyvää ruokaa.
FresCon joulupuurossa ei ole pistetty mutkia suoraksi.
– Maun salaisuus ovat pitkä kypsytys ja kunnon raaka-aineet. Asiakkaat ovat hullaantuneet myös meidän aprikoosi-pähkinäjoululimppuumme, joka sekin löytyy jouluruokatilauslomakkeelta.


