Ravintola Sydvestin pikkujoululounas, Wine & Dinner -tapahtuma ja kuningatar-kardemummaglögi virittävät joulun tunnelmaan
Nyt on täydellinen hetki varata pöytä tai kabinetti ravintola Sydvestistä, sillä pikkujoulukausi on jo polkaistu käyntiin, ja etenkin perjantaipäivät alkavat täyttyä.
Yrittäjä-keittiömestari Eppu Sjöblom heittää ilmoille ajatuksen pikkujoulujen viettämisestä lounaan merkeissä.
-Marras-joulukuussa on tavallisen lounaan ohella tarjolla moderni pikkujoululounas, joka sisältää kolme ruokalajia Sydvestin tapaan. Se sopii mainiosti esimerkiksi työpaikan tiimille, vaikka työnantaja järjestäisikin sitten vielä isommat pikkujoulut. Pikkujoululounas on nyt varattavissa sivuillamme.
Varattavissa on myös jo perinteeksi muodostunut Wine & Dinner -tapahtuma, joka on samalla Sydvestin vuoden päätös.
-Tuttuun tapaan vuoden viimeinen illallinen ennen joululomaa järjestetään 20.12. Wine & Dinner on rento hyvän mielen viinitapahtuma, jossa viineistä ja vitseistä vastaa maahantuojan edustaja Jasu Sohlberg. Olemme järjestäneet tapahtuman kaksi kertaa aikaisemmin, ja molemmilla kerroilla se on varattu täyteen.
Joulutunnelmaan virittää myös Sydvestin oma glögi, joka tänä vuonna maistuu kuningatarmarjoilta ja kardemummalta. Glögistä voi tehdä ennakkotilauksen ravintolan nettisivuilla. Ennakkomyynnissä on myös muita talon herkkuja, jotka voi noutaa 20.12. päivällä järjestettävästä joulushopista.


