Kesä ei ole vie­lä kun­nol­la lop­pu­nut, mut­ta yri­tyk­sis­sä suun­ni­tel­laan jo pik­ku­jou­luil­to­ja. Se nä­kyy myös Ra­vin­to­la Kap­tee­nin­huo­neen ja Kal­li­o­ho­vin sau­no­jen va­raus­kir­jois­sa.

-Pik­ku­jou­lu­ja va­ra­taan vilk­kaas­ti täl­lä het­kel­lä. Sau­na­pa­ke­tit käy­vät to­sin kaup­pan­sa muu­ten­kin, kun yri­tyk­set jär­jes­tä­vät esi­mer­kik­si eri­lai­sia tii­mi­pa­la­ve­re­ja, ker­too Ho­vin omis­ta­ja Ii­ro Ig­na­tius.

Me­ri­hen­ki­sen Ra­vin­to­la Kap­tee­nin­huo­neen ma­ku­maa­il­mat saa­daan maal­ta, me­rel­tä ja il­mas­ta eu­roop­pa­lai­sen keit­ti­ön pe­rin­teis­tä am­men­ta­en, skan­di­naa­vi­sel­la pai­no­tuk­sel­la. Ma­ku­maa­il­maa on tul­lut ryy­dit­tä­mään hii­lig­ril­li, vaik­ka ei pe­rin­tei­siä pan­nu­ja­kaan ole unoh­det­tu.

-Hii­lig­ril­lis­tä tu­lee hie­no sa­vun maku li­hoi­hin ja ka­loi­hin. Gril­laam­me pal­jon myös kas­vik­sia. Voi­si sa­noa, et­tä ra­vin­to­las­sam­me on ri­paus Ste­ak­hou­se-tyy­liä.

Kap­tee­nin­huo­neen mo­ni­puo­li­nen aa­mi­ai­nen on ylel­li­nen vaih­to­eh­to muil­le­kin kuin ho­tel­lin asi­ak­kail­le. Sen hin­ta on 19 eu­roa.

-Aa­mi­ai­nen on avoin kai­kil­le. Vii­kon­lop­pui­sin sitä saa ai­na kel­lo 12 as­ti, vink­kaa Ig­na­tius.