Rau­ma­lai­ses­sa De­niss Ke­ba­bis­sa soi pu­he­lin taa­jaan. Vaik­ka ra­vin­to­la löy­tyy myös Wol­tis­ta ja Foo­do­ras­ta, asi­oi suu­rin osa ti­lau­sa­si­ak­kais­ta soit­ta­mal­la.

-Meil­lä on ol­lut sama pu­he­lin­nu­me­ro yli 30 vuot­ta, ja mo­nel­la rau­ma­lai­sel­la on se pu­he­li­men­sa muis­tis­sa, pe­rus­te­lee De­niss Ke­ba­bin omis­ta­ja Meh­met Ce­tin pe­rin­tei­sen asi­oin­ti­ta­van suo­si­o­ta.

De­niss Ke­bab on pe­rus­tet­tu vuon­na 1992, ja se oli tuol­loin Rau­man en­sim­mäi­nen ke­bab­paik­ka. Ce­tin on luot­san­nut yri­tys­tä vuo­des­ta 1996. Kol­mes­sa­kym­me­nes­sä vuo­des­sa ovat suo­ma­lais­ten ma­ku­tot­tu­muk­set muut­tu­neet.

-Olem­me li­sän­neet lis­tal­le tu­li­set piz­zat. Al­ku­ai­koi­na suo­ma­lai­set ei­vät ty­kän­neet tu­li­ses­ta. Myös ka­na­ke­bab on suh­teel­li­sen uu­si tu­lo­kas.

Ra­vin­to­lan suo­si­tuin piz­za on Ke­nan Spe­ci­al, jos­sa piz­zan pääl­le li­sä­tään uu­nin jäl­keen sa­laat­tia. Se voit­ti muun mu­as­sa vuon­na 2020 Nor­ta­mo-Se­o­ran ja Rau­ma­lai­sen jär­jes­tä­män Raum-piz­za­ki­san.

Vuo­sien var­rel­la De­niss Ke­bab on saa­nut pal­jon kan­ta-asi­ak­kai­ta.

-Tääl­lä käy­dään jo toi­ses­sa su­ku­pol­ves­sa, kun kan­ta-asi­ak­kai­den lap­set käy­vät meil­lä. Mi­nul­la on ta­pa­na an­taa lap­sil­le tik­ka­ri, ja usein on niin, et­tä muis­tan an­ta­nee­ni tik­ka­rei­ta jo las­ten van­hem­mil­le.