2 Kun­dia Bur­gers & Fries -ra­vin­to­la ava­si oven­sa Rau­mal­la rei­lu vii­si vuot­ta sit­ten pa­him­paan ko­ro­na-ai­kaan. Bar Heh­kun ti­lois­sa aloit­ta­neen yri­tyk­sen kon­sep­ti oli heti jät­ti­me­nes­tys, ja ulos myy­tiin jo en­sim­mäi­si­nä päi­vi­nä sen ver­ran bur­ge­ri­an­nok­sia, et­tä jo­not oli­vat par­haim­mil­laan jopa kak­si­tun­ti­sia.

2 Kun­dia Bur­gers & Fries toi Rau­mal­le en­sim­mäi­se­nä ame­rik­ka­lai­sen klas­si­kon, ”smash bur­ge­rin”, jos­sa pih­vi pais­ton ai­ka­na li­tis­te­tään ra­pe­ak­si ja ohu­ek­si.

-Hyvä pais­to­pin­ta tuo ma­kua ja suu­tun­tu­maa, ku­vai­lee ra­vin­to­lan pe­rus­ta­ja ja omis­ta­ja Juha Kes­ki­ta­lo.

Maa­lis­kuus­ta as­ti ra­vin­to­la on toi­mi­nut Sa­vi­lan­ka­tu 6:ssa, Bar Old Tow­nin ylä­ker­ras­sa. Ala­ker­ras­sa teh­dään ti­laus, ja an­nok­set nou­de­taan ylä­ker­ras­ta.

Suo­si­tuin ham­pu­ri­lai­nen on pe­ko­ni­bur­ger, mut­ta alun pe­rin si­vu­tuot­teek­si aja­tel­tu slaw­bur­ger on yl­lät­tä­nyt suo­si­ol­laan. Sen maun sa­lai­suus on kaa­lis­law.

Mikä erot­taa 2 Kun­dia Bur­gers & Fries -ra­vin­to­lan ham­pu­ri­lai­set niin sa­no­tuis­ta ket­ju­ham­pu­ri­lai­sis­ta?

-Ar­te­saa­ni­kä­den­jäl­ki. Kaik­ki teh­dään alus­ta as­ti it­se omas­sa keit­ti­ös­sä. Raa­ka-ai­neet ovat li­säk­si mah­dol­li­suuk­sien mu­kaan lä­hel­lä tuo­tet­tu­ja: pe­ru­nat Ver­mun­ti­las­ta ja säm­py­lät Kon­ti­ol­ta.