”Artesaanikädenjälki erottaa ketjuhampurilaisista”
2 Kundia Burgers & Fries -ravintola avasi ovensa Raumalla reilu viisi vuotta sitten pahimpaan korona-aikaan. Bar Hehkun tiloissa aloittaneen yrityksen konsepti oli heti jättimenestys, ja ulos myytiin jo ensimmäisinä päivinä sen verran burgeriannoksia, että jonot olivat parhaimmillaan jopa kaksituntisia.
2 Kundia Burgers & Fries toi Raumalle ensimmäisenä amerikkalaisen klassikon, ”smash burgerin”, jossa pihvi paiston aikana litistetään rapeaksi ja ohueksi.
-Hyvä paistopinta tuo makua ja suutuntumaa, kuvailee ravintolan perustaja ja omistaja Juha Keskitalo.
Maaliskuusta asti ravintola on toiminut Savilankatu 6:ssa, Bar Old Townin yläkerrassa. Alakerrassa tehdään tilaus, ja annokset noudetaan yläkerrasta.
Suosituin hampurilainen on pekoniburger, mutta alun perin sivutuotteeksi ajateltu slawburger on yllättänyt suosiollaan. Sen maun salaisuus on kaalislaw.
Mikä erottaa 2 Kundia Burgers & Fries -ravintolan hampurilaiset niin sanotuista ketjuhampurilaisista?
-Artesaanikädenjälki. Kaikki tehdään alusta asti itse omassa keittiössä. Raaka-aineet ovat lisäksi mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja: perunat Vermuntilasta ja sämpylät Kontiolta.