Nyt on täy­del­li­nen het­ki va­ra­ta pöy­tä tai ka­bi­net­ti ra­vin­to­la Syd­ves­tis­tä, sil­lä pik­ku­jou­lu­kau­si on jo pol­kais­tu käyn­tiin, ja eten­kin per­jan­tai­päi­vät al­ka­vat täyt­tyä.

Yrit­tä­jä-keit­ti­ö­mes­ta­ri Ep­pu Sjöb­lom heit­tää il­moil­le aja­tuk­sen pik­ku­jou­lu­jen viet­tä­mi­ses­tä lou­naan mer­keis­sä.

-Mar­ras-jou­lu­kuus­sa on ta­val­li­sen lou­naan ohel­la tar­jol­la mo­der­ni pik­ku­jou­lu­lou­nas, joka si­säl­tää kol­me ruo­ka­la­jia Syd­ves­tin ta­paan. Se so­pii mai­ni­os­ti esi­mer­kik­si työ­pai­kan tii­mil­le, vaik­ka työ­nan­ta­ja jär­jes­täi­si­kin sit­ten vie­lä isom­mat pik­ku­jou­lut. Pik­ku­jou­lu­lou­nas on nyt va­rat­ta­vis­sa si­vuil­lam­me.

Va­rat­ta­vis­sa on myös jo pe­rin­teek­si muo­dos­tu­nut Wine & Din­ner -ta­pah­tu­ma, joka on sa­mal­la Syd­ves­tin vuo­den pää­tös.

-Tut­tuun ta­paan vuo­den vii­mei­nen il­lal­li­nen en­nen jou­lu­lo­maa jär­jes­te­tään 20.12. Wine & Din­ner on ren­to hy­vän mie­len vii­ni­ta­pah­tu­ma, jos­sa vii­neis­tä ja vit­seis­tä vas­taa maa­han­tuo­jan edus­ta­ja Jasu Sohl­berg. Olem­me jär­jes­tä­neet ta­pah­tu­man kak­si ker­taa ai­kai­sem­min, ja mo­lem­mil­la ker­roil­la se on va­rat­tu täy­teen.

Jou­lu­tun­nel­maan vi­rit­tää myös Syd­ves­tin oma glögi, joka tänä vuon­na mais­tuu ku­nin­ga­tar­mar­joil­ta ja kar­de­mum­mal­ta. Glö­gis­tä voi teh­dä en­nak­ko­ti­lauk­sen ra­vin­to­lan net­ti­si­vuil­la. En­nak­ko­myyn­nis­sä on myös mui­ta ta­lon herk­ku­ja, jot­ka voi nou­taa 20.12. päi­väl­lä jär­jes­tet­tä­väs­tä jou­lus­ho­pis­ta.